Volg een Virtual Class bij Esthesia

Voordelen

  • Volledig online
  • Kies je eigen locatie
  • Interactief groepsgevoel
  • Gratis app voor PC, tablet of mobiele telefoon
  • Speciaal opgeleide docenten
  • Makkelijke communicatie

​​​​​​​KIES JE virtual class

Hoe werken onze virtual classes?


Stap 1: Kies jouw beautycursus

Wil je graag een eerste stap zetten in de wondere wereld van beauty? Of ben je zelf schoonheidsspecialist en wil je jezelf specialiseren of je aanbod uitbreiden? Bekijk ons grote aanbod en vind de perfecte schoonheidsopleiding voor jou!

Stap 2: Schrijf je in

Kies het startmoment dat voor jou past en schrijf je snel online in.

Stap 3: Bekijk je lesmateriaal

Vind al je lesmateriaal, oefeningen en meer meteen na je inschrijving op jouw eCampus!

Stap 4: Krijg les waar je maar wil

Kies helemaal zelf waar je jouw online les volgt. Leer professionele kennis en skills en krijg rechtstreekse begeleiding van ervaren beauty-experten.

Stap 5: Leg gratis je examen af

Tijdens de laatste les van jouw opleiding bewijs je jouw talenten in een volledig gratis af te leggen examen.

Stap 6: Start meteen met jouw schitterende carrière

Met een certificaat van Esthesia op zak pas je meteen je nieuwe vaardigheden toe in je eigen praktijk. Of ga voor een vervolgopleiding en breid zo je aanbod uit!

Liever een groepsles volgen?

Kiezen voor onze groepslessen is kiezen voor een unieke leeromgeving met gemotiveerde docenten met jarenlange ervaring in de beautysector. Ze vinden plaats in bijna 20 verschillende steden, verspreid over Vlaanderen en Brussel. Je oefent op echte mensen en bouwt zo aan je skills tijdens de lessen. Daarnaast zorgt de interactie tussen studenten onderling voor een constructieve samenwerking en maak je interessante connecties binnen de sector.

KIES JE GROEPSLES

Liever een thuisstudie volgen?

Bij een thuisstudie studeer je volledig in je eigen tempo en op je eigen manier. Via eCampus krijg je een jaar lang individuele begeleiding van een beauty-expert en vijf jaar de tijd om je examen voor te bereiden. Met een thuisstudie kies je voor maximaal comfort. Je studeert waar en wanneer je wil, met ruimte voor werk, hobby's en gezin. Klinkt goed? Schrijf je dan snel in!

De groepslessen en de Virtual Classes worden georganiseerd door het Centrum Voor Avondonderwijs. De thuiscursussen worden georganiseerd door het Centrum Voor Afstandsonderwijs.

KIES JE THUISSTUDIE

interestsCarouselHeader