Voor beginners en professionals

Bij Esthesia kies je uit een groot opleidingsaanbod om jouw carrière een nieuwe wending te geven. Wij beschikken over alle troeven en ervaring om jouw opleiding tot een kwaliteitsvolle en memorabele gebeurtenis te maken. Bij ons zet je je passie voor beauty om in professionele kennis en vaardigheden die je uitvoert met zelfvertrouwen en precisie. Onze cursussen worden samengesteld door zelfstandige schoonheidsspecialisten met jarenlange ervaring in de beautywereld. Zij leren je graag de knepen van het vak aan!

Heb je al ervaring als schoonheidsspecialist en zoek je naar een manier om jouw kennis te verdiepen en/of specialiseren? Dan is Esthesia de academie voor jou! Naast beginnerscursussen, hebben we ook vele specialisatiecursussen die jouw praktijk gegarandeerd een echte boost zullen geven. Schrijf je in en breid jouw aanbod uit!

Oud-studente Ellen Leysen richtte haar eigen schoonheidspraktijk op

Heel wat studenten geven hun carrière een nieuwe wending na het volgen van een cursus aan Esthesia. Ook oud-studente en Miss Wellness Beauty 2021, Ellen Leysen (27), wou haar dromen najagen. “Dankzij de opleiding Schoonheidsspecialist, sta ik waar ik vandaag sta.”

Een eigen zaak

“Ik droomde al jaren van een job in schoonheidszorgen. Ik had altijd al een passie voor schoonheid, dus ik had besloten om er voluit voor te gaan."

Vandaag is Ellen een succesvol zaakvoerdster van haar eigen schoonheidspraktijk ‘Viva Wellness’. “Ik heb altijd al het doel gehad om als zelfstandige te gaan werken. Mijn mama en papa zijn ook altijd zelfstandige geweest, net zoals mijn broer, dus het heeft altijd wel gekriebeld om een eigen zaak op te starten.”

Van passie naar beroep met de juiste cursus

“Ik heb als het ware een echte carrièreswitch gemaakt. Ik ben van autotechnieker overgeschakeld naar een gepassioneerde Schoonheidsspecialiste. De voldoening die ik krijg om iemand zich mooi te laten voelen is enorm."

"Op het moment dat ik een keuze maakte uit verschillende cursussen, was mijn zoontje nog maar acht maanden oud. Ik heb dus gekozen voor thuisstudie. Ik studeerde vanuit mijn eigen comfort en ik had zelfs de mogelijkheid om intussen voor mijn zoontje te zorgen.”

"Mijn droom was mijn hobby en dankzij de opleiding Schoonheidsspecialist, heb ik daar ook officieel mijn beroep van gemaakt. Ik ben Schoonheidsspecialiste, maar heb intussen ook een diploma van Pedicure en Make Up Artist op zak. Mijn klanten appreciëren dat ook enorm. Ik ben ontzettend fier waar ik vandaag sta."

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0