Volg een thuisstudie bij Esthesia

Voordelen

  • Ultieme flexibiliteit
  • Studeer waar je maar wil
  • Je eigen planning
  • Persoonlijke begeleiding van docent
  • Online oefeningen en lesmateriaal

Evi toont je in dit filmpje graag haar ervaring met afstandsonderwijs en haar cursus Afslankingsconsulent. Met behulp van onze school is zij erin geslaagd haar diploma te behalen en een nieuwe carrière te starten. Hoe dat in zijn werk ging? Dat legt ze je stap voor stap uit!

Hoe werken onze thuisstudies?

​​​​​​​

Stap 1: Kies jouw beautycursus

Wil je graag een eerste stap zetten in de wondere wereld van beauty? Of ben je zelf schoonheidsspecialist en wil je jezelf specialiseren of je aanbod uitbreiden? Bekijk ons grote aanbod vol thuisstudies en vind de perfecte schoonheidsopleiding voor jou!

Stap 2: Ga meteen aan de slag

Schrijf je snel online in en krijg onmiddelijk toegang tot al je lesmateriaal, oefeningen en meer op jouw eCampus.

Stap 3: Maak je eigen planning

Je krijgt volledige vrijheid in de opmaak van jouw agenda. Kies zelf waar en wanneer je studeert voor jouw opleiding. Je krijgt vijf jaar de tijd om jouw beautycursus af te ronden!

Stap 4: Krijg rechtstreekse begeleiding

Geniet een jaar lang van rechtsreekse online begeleiding van jouw docent via eCampus.

Stap 5: Leg gratis je examen af

Ben je klaar om je opleiding af te ronden? Jij kiest helemaal zelf wanneer je jouw examen aflegt.

Stap 6: Start meteen met jouw schitterende carrière

Met een certificaat van Esthesia op zak pas je meteen je nieuwe vaardigheden toe in je eigen praktijk. Of ga voor een vervolgopleiding en breid zo je aanbod uit!

Liever een Virtual Class volgen?


Zin in een klassikale opleiding vanuit je zetel? Vanaf nu volg je ze waar en wanneer je wil via Zoom. De interactieve lessen combineren het comfort van je eigen omgeving met de voordelen van de groepslessen. Het een-op-eencontact met jouw docent zorgt ervoor dat je de stof erg goed leert beheersen. Daarnaast zijn de lessen inhoudelijk gelijk aan de praktijkgerichte groepslessen. Een win-winsisituatie dus. Iets voor jou? Schrijf je dan nu in!

kies je VIRTUAL


Liever een groepsles volgen?


Om de do's en don'ts van een bepaald vak snel en efficiënt onder de knie te krijgen, kiezen studenten vaak voor groepslessen. De dynamiek tussen de docent en de studenten is een goede stimulans voor de persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast zorgt de interactie tussen studenten onderling voor een constructieve samenwerking. Klinkt goed? Ontdek dan onze groepslessen!

De groepslessen en de Virtual Classes worden georganiseerd door het Centrum Voor Avondonderwijs. De thuiscursussen worden georganiseerd door het Centrum Voor Afstandsonderwijs.

KIES JE GROEPSLESfCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0