Massagetechnieken/Europese massages leren geven

Europese massages leren geven

Laat jij anderen graag ontspannen? Heb jij daarnaast een passie voor Europese massage? Dan zijn deze opleidingen op jouw lijf (en op dat van je klanten) geschreven. Verdiep je in de meest succesvolle massagetechnieken. Schrijf je hier in en leer de kneepjes van het vak.

les van professionele masseurs

massages in de les oefenen

veelzijdig masseur worden

diverse technieken

de nieuwste massage-inzichten

up-to-date massagecursussen

van kinder- tot sportmassage

europese methodes

vlot een eigen zaak starten

je massageaanbod uitbreiden


allCoursesWithinSubtheme Europese massages leren geven

Europese massages leren geven

Chinese hoofd-schouder-massage

Chinese hoofd-schouder-massage, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Chinese Massage en word veelzijdig Massagetherapeut.

availableVia

Europese massages leren geven

Kindermassage

Kindermassage, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Kindermassage en word een krak in je vak als Kindermasseur.

availableVia

Europese massages leren geven

Lichaamsmassage

Lichaamsmassage, cpProfessionWithFuture

Professionele basiscursus massage. Voordelige en erkende opleiding!

availableVia

Europese massages leren geven

Sportmasseur

Sportmasseur, zelf sporters masseren en blessures omzeilen

Volg de opleiding Sportmasseur en word een krak in je vak als Sportmasseur.

availableVia

Europese massages leren geven

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Zwangerschapsmassage en word een krak als Zwangerschapsmasseur.

availableVia


beSureOfYourFuture

De vraag naar masseurs zit in de lift. Mensen zijn altijd op zoek naar bewezen methodes om te ontstressen en ontspannen. En ze grijpen daarvoor steeds minder vaak naar pillen of dokters. Mensen zoeken methodes die beproefd zijn en die bovendien meteen effect hebben. Een massage van een professional is het antwoord op al die vragen. Jouw diploma vergroot bovendien je kansen op die arbeidsmarkt exponentieel. Je toont dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten.

Masseurs die een opleiding in avondonderwijs hebben gevolgd aan jullie school, zijn altijd top! Als sector weten we dat veel mensen massages geven zonder daar de juiste opleiding voor gevolgd te hebben. Die mensen doen vaak heel wat schade. Maar studenten van jullie school, daar is is iedereen tevreden van. Ze hebben kennis en vaardigheden. Ze hebben alle technieken perfect in de vingers en kunnen als volwaardige zelfstandige masseurs starten. - employerSpeaks

Europese massages leren geven

trendsCapitalized

En of massages in de lift zitten? Massage is de grootste wellnessdienst in de meeste Westerse landen. En dat met heel wat marge. Volgens sommige studies zou de industrie zelfs nog met zo’n 20 procent groeien over de volgende tien jaar. Daarmee is het een bloeiende sector die jou heel wat werkzekerheid biedt.

Europese massages leren geven, hundredPercentOfTheTime

Hoewel de basis van vele massagetechnieken al eeuwen teruggaat, is er toch nog heel wat veranderd in de massagesector. Zo zijn massagestoelen doorgedrongen tot het grote publiek en ook massage-olie en -kaarsen zijn bij iedereen bekend. En die oliën worden steeds beter en specifieker. Zo zijn er oliën die speciaal ontworpen zijn om jouw klanten te doen ontspannen, om spieren los te krijgen of om pijn te bestrijden.

Bij veel Europese massagetechnieken is er aandacht voor wetenschap en anatomie, op school mijn favoriete vakken. Voor mijn plezier wou ik dus ook sportmassages leren geven. Ondertussen beoefen ik het zelfs in bijberoep. Ik raad deze opleiding iedereen aan. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Deze opleidingen zijn ideaal voor mensen die meteen in de praktijk aan de slag willen. Je leert in de les nieuwe technieken en probeert die dan ook echt uit. Onze cursussen zijn zo perfect afgestemd op het werkveld. En onze docenten zijn masseurs met pakken ervaring, die perfect weten hoe ze jou alle technieken moeten aanleren. Je vervult als masseurs ook een steeds belangrijkere rol. Je leert mensen ontspannen in een maatschappij die steeds sneller, harder en drukker wordt. Het is een job met toekomst, maar ook een job waar je veel voldoening van krijgt.

niceToKnowHeader

  • Onze huid is ons grootste orgaan. Een masseur heeft dus heel wat impact op onze gezondheid.
  • Massage is misschien wel de oudste vorm van medische zorg. Ook in het oude Egypte gaven ze massages om pijn te verzachten en mensen te genezen.
  • Minstens 1 op de 4 mensen beweert massages gebruikt te hebben om pijn te bestrijden.
  • Naast pijn bestrijden zouden massages ook het immuunsysteem een boost geven.