Massagetechnieken/Hoofd en gezicht

Hoofd en gezicht

Heb je een liefde voor massage? En wil je met je magische handen stress wegnemen of migraine bestrijden? Ontdek dan hoofd- en gezichtsmassage. Schrijf je hier in en leer de kneepjes van het vak.

oefenen op echte mensen

stress weg masseren

massagetheorie en -praktijk

massage voor gezicht en hoofd

massagelessen van experts

verjongen en ontspannen

oefeningen tijdens de les

chinese en Japanse technieken

voor hoofd, nek en schouders

face work-outs geven


allCoursesWithinSubtheme Hoofd en gezicht

Hoofd- en gezichtsmassage

Chinese hoofd-schouder-massage

Chinese hoofd-schouder-massage, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Chinese Massage en word veelzijdig Massagetherapeut.

availableVia

Hoofd- en gezichtsmassage

Face Cupping

Face Cupping, geef je klanten een face work-out

Behaal je Certificaat Face Cupping en ga professioneel aan de slag.

availableVia

Hoofd- en gezichtsmassage

Japanse Gezichtsmassage

Japanse Gezichtsmassage, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding Kobido en start meteen als Specialist Kobido.

availableVia


beSureOfYourFuture

De vraag naar masseurs zit in de lift. Mensen zijn altijd op zoek naar bewezen methodes om te ontstressen en ontspannen. En ze grijpen daarvoor steeds minder vaak naar pillen of dokters. Mensen zoeken methodes die beproefd zijn en die bovendien meteen effect hebben. Een massage van een professional is het antwoord op al die vragen. Jouw diploma vergroot bovendien je kansen op die arbeidsmarkt exponentieel. Je toont dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten.

Masseurs die een opleiding in avondonderwijs hebben gevolgd aan jullie school, zijn altijd top! Als sector weten we dat veel mensen massages geven zonder daar de juiste opleiding voor gevolgd te hebben. Die mensen doen vaak heel wat schade. Maar studenten van jullie school, daar is is iedereen tevreden van. Ze hebben kennis en vaardigheden. Ze hebben alle technieken perfect in de vingers en kunnen als volwaardige zelfstandige masseurs starten. - employerSpeaks

Hoofd- en gezichtsmassage

trendsCapitalized

En of massages in de lift zitten? Massage is de grootste wellnessdienst in de meeste Westerse landen. En dat met heel wat marge. Volgens sommige studies zou de industrie zelfs nog met zo’n 20 procent groeien over de volgende tien jaar. Daarmee is het een bloeiende sector die jou heel wat werkzekerheid biedt. Daarnaast is er ook een duidelijke groei in de vraag naar schoonheids- en gezichtsmassages. Mensen willen hun rimpels wegwerken en afslanken, zonder daarvoor een medische behandeling te ondergaan. Een hoofd- of gezichtsmassage is de oplossing.

Hoofd en gezicht, hundredPercentOfTheTime

Hoewel de basis van vele massagetechnieken al eeuwen teruggaat, is er toch nog heel wat veranderd in de massagesector. Zo zijn massagestoelen doorgedrongen tot het grote publiek en ook massage-olie en -kaarsen zijn bij iedereen bekend. En die oliën worden steeds beter en specifieker. Zo zijn er oliën die speciaal ontworpen zijn om jouw klanten te doen ontspannen, om spieren los te krijgen of om pijn te bestrijden.

Ik ben al een aantal jaar masseur, maar was altijd jaloers van de hoofdmassages die kappers kunnen geven. Ken je het gevoel? Ik besloot me daarom bij te scholen in avondonderwijs. De opleiding leerde me alles, werd professioneel gegeven en in een hygiënisch lokaal. Ik raad iedereen deze cursus aan. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Deze opleidingen zijn ideaal voor mensen die meteen in de praktijk aan de slag willen. Je leert in de les nieuwe technieken en probeert die dan ook echt uit. Onze cursussen zijn zo perfect afgestemd op het werkveld. En onze docenten zijn masseurs met pakken ervaring, die perfect weten hoe ze jou alle technieken moeten aanleren. Je vervult als masseurs ook een steeds belangrijkere rol. Je leert mensen ontspannen in een maatschappij die steeds sneller, harder en drukker wordt. Het is een job met toekomst, maar ook een job waar je veel voldoening van krijgt.

niceToKnowHeader

  • Onze huid is ons grootste orgaan. Een masseur heeft dus heel wat impact op onze gezondheid.
  • Massage is misschien wel de oudste vorm van medische zorg. Ook in het oude Egypte gaven ze massages om pijn te verzachten en mensen te genezen.
  • Minstens 1 op de 4 mensen beweert massages gebruikt te hebben om pijn te bestrijden.
  • Naast pijn bestrijden zouden massages ook het immuunsysteem een boost geven.