Massagetechnieken/Sportmassage

Sportmassage

Heb jij een liefde voor wellness en voor sport? En wil je graag leren hoe je de beste sportmassages geeft? Dan zit je hier op de juiste plaats. Schrijf je hier in voor een cursus sportmassages.

de nieuwste technieken

les van massage-experts

oefenen op echte modellen

herstel bevorderen

sportprestaties verbeteren

een waardevol massagediploma

van Bracci massage tot taping

topsporters masseren

massages voor topprestaties

expertise in sportmassage


allCoursesWithinSubtheme Sportmassage

Opleidingen sportmassage

Bracci Massage

Bracci Massage , cpProfessionWithFuture

Kies nu voor de praktijkgerichte cursus Bracci Massage !

availableVia

Massagetherapeut, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding Massage en start meteen als Masseur.

Opleidingen sportmassage

Medical Taping

Medical Taping, verzorg je klanten met taping

Volg de opleiding Medical Taping en word een krak in je vak als Massagetherapeut.

availableVia

Opleidingen sportmassage

Sportmasseur

Sportmasseur, zelf sporters masseren en blessures omzeilen

Volg de opleiding Sportmasseur en word een krak in je vak als Sportmasseur.

availableVia

Opleidingen sportmassage

Vacussage - Cupping Massage

Vacussage - Cupping Massage, cpProfessionWithFuture

Leer spierspanningen verminderen met glazen cups onder begeleiding van een expert.

availableVia


beSureOfYourFuture

De vraag naar masseurs zit in de lift. Mensen zijn altijd op zoek naar bewezen methodes om te ontstressen en ontspannen. En ze grijpen daarvoor steeds minder vaak naar pillen of dokters. Mensen zoeken methodes die bewezen zijn en die bovendien meteen effect hebben. Een massage van een professional is het antwoord op al die vragen. En zeker sporters zijn op zoek naar deze oplossingen. Ze willen het maximale uit hun spieren en gewrichten halen. Ze willen die verzorgen en gezond houden. Jij als masseur helpt daarbij. Jouw diploma vergroot bovendien je kansen op de arbeidsmarkt exponentieel. Je toont dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten.

Masseurs die een opleiding in avondonderwijs hebben gevolgd aan jullie school, zijn altijd top! Als sector weten we dat veel mensen massages geven zonder daar de juiste opleiding voor gevolgd te hebben. Die mensen doen vaak heel wat schade. Maar studenten van jullie school, daar is is iedereen tevreden van. Ze hebben kennis en vaardigheden. Ze hebben alle technieken perfect in de vingers en kunnen als volwaardige zelfstandige masseurs starten. - employerSpeaks

Opleidingen sportmassage

trendsCapitalized

En of massages in de lift zitten? Massage is de grootste wellnessdienst in de meeste Westerse landen. En dat met heel wat marge. Volgens sommige studies zou de industrie zelfs nog met zo’n 20 procent groeien over de volgende tien jaar. Daarmee is het een bloeiende sector die jou heel wat werkzekerheid biedt. Een gelijkaardige trend zien we bij sporters. Zij doen steeds vaker een beroep op professionele masseurs om hen bij te staan. Wanneer je spieren je waardevolste bezit zijn, dan wil je er alles aan doen om deze gezond te houden. Een massage is hiervoor de oplossing.

Sportmassage, hundredPercentOfTheTime

Hoewel de basis van vele massagetechnieken al eeuwen teruggaat, is er toch nog heel wat veranderd in de massagesector. Zo zijn massagestoelen doorgedrongen tot het grote publiek en ook massage-olie en -kaarsen zijn bij iedereen bekend. En die oliën worden steeds beter en specifieker. Zo zijn er oliën die speciaal ontworpen zijn om jouw klanten te doen ontspannen, om spieren los te krijgen of om pijn te bestrijden.

Ik geef nu al bijna 10 jaar massages. En dan denk je dat je alles al weet. Maar ik besloot me toch bij te scholen. Ik wou ook sporters helpen. Ik zag dat die vaak met blessures toekomen en een massage zoeken om hun pijn te bestrijden. Deze cursussen leren je net dat te doen. Ik raad het al mijn collega’s aan. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Deze opleidingen zijn perfect voor mensen die meteen in de praktijk aan de slag willen. Je leert in de les nieuwe technieken aan en probeert die dan ook echt uit. Onze cursussen zijn zo perfect afgestemd op het werkveld. En onze docenten zijn masseurs met pakken ervaring, die perfect weten hoe ze jou alle technieken moeten aanleren. Ze hebben tal van ervaring met sportmassages en zijn ook al zelf een aantal jaren met sporters aan de slag. Als je snel de juiste massagetechnieken wil aanleren, is dit jouw moment. Schrijf je nu in.

niceToKnowHeader

  • Onze huid is ons grootste orgaan. Een masseur heeft dus heel wat impact op onze gezondheid.
  • Massage is misschien wel de oudste vorm van medische zorg. Ook in het oude Egypte gaven ze massages om pijn te verzachten en mensen te genezen.
  • Minstens 1 op de 4 mensen beweert massages gebruikt te hebben om pijn te bestrijden.
  • Naast pijn bestrijden zouden massages ook het immuunsysteem een boost geven.
  • Een sporter heeft zowel lange- als kortetermijnsdoelen. Een masseur heeft dat ook. Hij wil hulp bieden nu en zorgen dat je in de toekomst minder kans op blessures hebt.