​​​​​​​

Een pakket op maat voor jouw opleiding


Surf naar www.beautyblue.shop


Met een studie aan onze school word je meteen klaargestoomd om aan het werk te gaan.

Onze leslokalen zijn professioneel uitgerust en beschikken over de optimale verlichting, behandeltafels- en stoelen, en allerlei toestellen en testers zoals dit in een echte praktijkruimte het geval is. Start je binnenkort met een opleiding schoonheidszorgen, massage, visagie, haar- of nagelstyling? Of volg je een opleiding uit een ander thema waar je specifiek materiaal voor nodig hebt? Neem dan eens een kijkje op www.beautyblue.shop/. Daar vind je al je benodigde materialen om te oefenen in de klas en van je examen een groot succes te maken.

Samengesteld door jouw docent

De inhoud van de pakketten die je koopt via Beauty Blue zijn samengesteld en worden opgevolgd door ons opleidingsteam. We werken uitsluitend met producten die bestemd zijn voor professionele doeleinden. Je bent er dus zeker van dat jouw producten van topkwaliteit zijn. Het pakket bevat bovendien net datgene wat je nodig hebt in de klas, en dat aan een heel scherpe prijs.

De voordelen van een eigen pakket

  • Hygiënisch werken
  • Scherpe prijzen
  • Perfect afgestemd op jouw cursus
  • Samengesteld door echte professionals
  • Thuis zelf oefenen
  • Goede voorbereiding op het examen
  • Investering in de toekomst
  • Nadien te gebruiken in je eigen praktijk

Hoe werkt het

Je vindt jouw opleiding terug onder de verschillende thema’s zoals: hair, beauty, nails, massage, enzovoort. Je ziet dat er meerdere pakketten beschikbaar zijn voor een opleiding. Standaardpakketten zijn – tenzij anders aangegeven – voldoende om je cursus mee af te ronden. Wil je nadien graag als zelfstandige aan de slag of bereid je je graag nóg beter voor op je (nieuwe) carrière? Dan raden wij je aan om voor het professionele pakket te kiezen. Voeg het pakket van je keuze toe aan je winkelwagentje. De betaling verloopt volledig via een veilige online betaalmodule. Na je betaling krijg je het pakket zo snel mogelijk opgestuurd!

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0