​​​​​​​

Welk pad volg jij?

Wij bieden een heleboel cursussen aan van de hoogste kwaliteit die we voor jou onderverdeeld hebben in verschillende thema's. Hieronder vind je een overzicht van de populairste categorieën binnen Esthesia en wat die inhouden. Welke richting ga jij uit?


Schoonheidszorgen

Van gelaatsverzorging tot ontharingstechnieken: bij Esthesia vind je een heleboel populaire cursussen in de Schoonheidszorgen. Ervaren beautyprofessionals leren je hoe de sector écht in elkaar zit. Zo til jij met een certificaat van onze school jouw carrière gegarandeerd naar een hoger niveau.

Dankzij innovatieve technieken voor anti-aging en facial lifting, schiet het zelfvertrouwen van jouw klanten meteen de hoogte in. Zij komen keer op keer terug voor een behandeling van jou! Wil jij de wereld een beetje mooier maken? Volg een schoonheidsopleiding en word een beauty-expert!

Verdiep jezelf in beauty

Voetverzorging

Heb jij zin om iedereen op wolkjes te doen lopen? Onze voeten zijn heel vaak in beweging. Comfort is dus erg belangrijk. Ze hebben dan ook de geschikte verzorging nodig. Wil jij uitgroeien tot een adequate verzorger? Leer alle tips en vaardigheden van professionele vakdocenten met jarenlange ervaring.

Bekijk zeker onze cursussen binnen het thema Voetverzorging en ga binnenkort aan de slag als voetverzorger!

De wereld ligt aan je voeten


​​​​​​​

Massagetechnieken

Ontspanning is voor iedereen belangrijk. Af en toe hebben onze spieren extra aandacht en verzorging nodig. Jij leert bij ons hoe je die extra aandacht geeft aan jouw klanten. Van hoofdmassages tot sportmassages en kindermassages. Zo word jij een echte massage-expert.

Doordat onze opleidingen praktijkgericht zijn, leer jij al doende. Je oefent de massagetechnieken onder leiding van een ervaren masseur. Wil jij je klanten tot rust brengen? Kies dan een opleiding uit het thema Massagetechnieken!

Maak iedereen helemaal zen

Wimpers & Wenkbrauwen

Zijn jouw wenkbrauwen altijd on fleek? En je wimpers lang en vol? Maakt een wenkbrauwgel deel uit van je vaste routine en wijst elk haartje in de juiste richting? Met een cursus uit het thema Wimpers & Wenkbrauwen ben jij helemaal in je element!

Wenkbrauwen geven het gezicht vorm. Met volle wimpers zie jij er extra verzorgd en wakker uit. Als wimper- en/of wenkbrauwstylist ben jij daarom cruciaal in de beautysector! Leer hoe je wimperextensions plaatst, hennabrows aanbrengt en wimpers lift als een echte professional!

Groei uit tot expert


​​​​​​​

interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-