​​​​​​​

Jouw moment is nu

Wil je graag bijleren, maar heb je een druk schema? Bij Esthesia maak jij jouw eigen planning! Je kiest wanneer je begint met studeren, aangezien we een heleboel startdata beschikbaar hebben. Zo word jij op je eigen manier een echte beauty-expert!

ga ervoor

​​​​​​​

1: de analyse

Bij een professionele schoonheidsbehandeling begin je altijd eerst met het analyseren van de huid. Dat geldt ook voor je studies: je moet als eerste stap je interesses en wensen in kaart brengen. Waar wil je naartoe, wat wil je doen? Als je dat weet, is het tijd om de geschikte cursus te kiezen. We hebben een ruim aanbod, dus er zit er altijd eentje bij die perfect bij jou past!

maak je keuze

2: maak het persoonlijk

De volgende stap in onze behandeling, is de juiste technieken toepassen, aangepast aan de wensen van de klant. Voor je cursus is het nu tijd om je favoriete studiemethode te kiezen. Je hebt de keuze uit een thuisstudie, virtual classes of groepslessen. Bij een thuisstudie begin je wanneer je zelf wil, bij virtual classes of groepslessen kies je uit onze vele startdata.

bekijk de opties


​​​​​​​

3: de puntjes op de 'i'

Je weet nu welke schoonheidsbehandeling de klant wilt en welke technieken je juist zal gebruiken voor het beste resultaat. Nu is het tijd voor de laatste en belangrijkste stap: de afwerking. Een goede nabehandeling is de belangrijkste stap in een goede beauty-routine. Wat je studie betreft, ga je je nu inschrijven. Wanneer je betaling verwerkt is en je toegang hebt tot de eCampus, begint jouw avontuur. Succes, en tot snel!

schrijf je in

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0