​​​​​​​

Beauty-experten

Waarom een cursus bij Esthesia volgen? Jij wordt een expert in je vak! Aangezien je les krijgt van ervaren vakdocenten, ben jij bij het behalen van je certificaat zélf een beauty-expert. Je leert alle tips en tricks om zelf aan de slag te gaan in het werkveld. Jouw carrière komt bij ons op de eerste plaats. Hieronder laten we een aantal van onze studenten aan het woord. Laat je inspireren!

schrijf je in

Sam (29)

"Ik volgde de opleiding Natuurlijke Cosmetica via een thuisstudie. Zo studeerde ik in mijn eigen tempo en van thuis uit. Dat paste goed in mijn drukke schema: ik heb een beauty-webshop. Nu ik mijn diploma heb behaald, voorzie ik mijn klanten ook van gepersonaliseerd advies gebaseerd op hun huidtype, en dat vinden ze geweldig!"

WORD beauty-expert


​​​​​​​

Jana (36)

"Als voorbereiding op het starten van mijn eigen praktijk, volgde ik meerdere massageopleidingen waaronder ook Kindermassage. Deze cursus gaf mij alle basiskennis om zelf mijn toekomstige klantjes massages te geven. Aangezien ik mijn tijd graag doorbreng achter de computer, koos ik voor virtual classes. Ik oefende de technieken op mijn dochter, wat superleuk was! Ik zou deze cursus iedereen aanraden!"

WORD MASSEUR

Noah (24)

"Nadat ik zelf 30 kilo vermagerde, kreeg ik de interesse om ook anderen te helpen in hun reis naar een gezonder leven. De groepslessen Voedingsdeskundige Allround Voedingsdeskundige Allround sprak me meteen aan, zeker omdat ik de kans kreeg een stage te doen. Nu werk ik als zelfstandig online voedingscoach en help ik iedere dag mensen om de beste versie van zichzelf te zijn. Ik haal enorm veel plezier uit mijn job!"

WORD VOEDINGSEXPERT


interestsCarouselHeader