esthesia hoe werkt het

Hoe start je jouw opleiding?

Met een opleiding aan Esthesia groei jij uit tot een nog betere schoonheidsspecialist. Je krijgt altijd steun: onze opleidingsconsulenten en onze docenten staan dag in dag uit voor je klaar om je vlot door je trainingsprogramma te begeleiden. Of je nu nog op zoek bent naar jouw ideale cursus of al klaar bent om je examen af te leggen, je ben altijd welkom bij ons.

Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? We leggen het stap voor stap aan je uit.

1. Kies je opleiding

Eerst kies je een cursus uit ons breed aanbod aan professionele beauty-opleidingen. In het aanbod vind je groepslessen terug, maar ook thuisstudies en virtual classes. Voor iedere cursus hebben we een gratis hoofdstuk om te downloaden. Zo krijg je meteen een goed beeld van wat je te wachten staat en kies je zeker het juiste traject voor jou.

Toch nog extra informatie nodig? Kom dan een volledige cursus inkijken op een van onze secretariaten of maak een afspraak met een van onze studieadviseurs of opleidingsconsulenten. Zij helpen je met veel plezier verder tijdens de openingsuren.


hoe werkt het esthesia

2. Schrijf je in

Heb je een cursus gekozen? Super! Schrijf je dan snel online in. Van zodra je het inschrijvingsformulier hebt ingevuld, krijg je een betaaluitnodiging. Nadat we je betaling ontvangen, ben je definitief ingeschreven. Als je een thuisstudie volgt, dan sturen we jou je cursus meteen op. Die ontvang je dan in een aantal dagen tijd. Naast de cursus heb je ook recht op één jaar begeleiding van jouw persoonlijke vakdocent, en toegang tot ons online studentenplatform.

Volg je een groepsles? Dan geven we je toegang tot het platform en nodigen we je uit voor je eerste les.

3. Start!

Wanneer je een thuisstudie volgt, ga je meteen aan de slag. Je studeert de cursus waar en wanneer je wil. Zit je toch nog met een vraag over de leerstof? Contacteer dan zeker je docent! Binnen de 48 uur heb jij dan een antwoord. Via het leerplatform neemt je docent ook contact op met jou, om je bijvoorbeeld extra taken of oefeningen te geven. Zo verwerk jij de leerstof nog beter, sneller en nauwkeuriger.

Volg je een groepsles? Houd dan je mailbox goed in de gaten. We sturen je nog alle praktische info over je opleiding op. De docent zal in de eerste les ook nog heel wat afspraken maken, zodat jouw traject vlot verloopt.

4. Leg het examen af

Als je een thuiscursus volgt, beslis je zelf wanneer je examen aflegt. Dat is mogelijk tot vijf jaar na je inschrijving. Maak een afspraak met het secretariaat en kies de dag en examenlocatie die jou het beste ligt. Dat is bovendien helemaal gratis! Heb je een herkansing nodig? Dan leg je ook helemaal gratis een herexamen af.

Volg je klassikaal les? Dan heb je examen tijdens de laatste les van je opleiding. Jouw docent geeft je nog tal van tips en uitleg over het verloop ervan.

over esthesia

5. Je certificaat

Geslaagd voor je examen? Dan krijg je snel je waardevolle certificaat toegestuurd. Al onze attesten vormen een flinke meerwaarde op de arbeidsmarkt, of je nu start als zelfstandige of aan de slag gaat als werknemer. Veel succes!

Ben je tevreden over je cursus en wil je nog meer leren? Informeer zeker bij je opleidingsconsulent naar de vervolgcursus die jou past.

Heb je nog vragen? Bekijk onze FAQ of neem contact op met het secretariaat.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0