​​​​​​​

Beautyblue: de webshop voor jouw professionele beautymateriaal

De pakketten die je bij Beautyblue aankoopt zijn speciaal samengesteld door de vakdocenten van Esthesia en worden geleverd door de beste leveranciers. Op deze manier is de inhoud van elk pakket steeds perfect afgestemd op jouw cursus, én op je toekomstige carrière. Hieronder vind je een paar voorbeelden van de tools en pakketten die we aanbieden.

Ontdek onze webshop

Gelaatsverzorging Professioneel Anubis

Een prachtige glow, minder puistjes en gewoon genieten. Laat je klanten stralen als skin care expert! Dit handige pakket is speciaal gepersonaliseerd voor de cursussen rond Gelaatsverzorging en zit vol kwaliteitsvolle producten van Anubis waarmee je tijdens, maar ook na je cursus professioneel aan de slag gaat.

€ 359,00 € 345,45

Met kortingscode slechts € 329,00

Bestel hier


Massagetherapeut Districos

Dankzij dit pakket beschik jij over alle benodigdheden die een massagetherapeut nodig heeft. Tijdens onze lessen rond Massagetechnieken oefen je alle technieken op je medestudenten en modellen. Met dit pakket ga je nog jaren na je opleiding verder in je eigen zaak.

€ 519,75

Met kortingscode slechts € 495,00

Bestel hier

Natfrees Aquatech PRO met Frezenset Districos

Wil jij een carrière binnen de sector Voetverzorging? Dan is de Aquatech Pro pedicuremotor zeker interessant voor jou! Deze professionele motor voldoet aan alle eisen van de moderne pedicure. Hij is daarom handig tijdens je cursus, maar ook gewoon door te gebruiken om zelfstandig aan de slag te gaan in je eigen praktijk. Leer hier meer over alle functies van dit handige toestel.

€ 1.659,00

Met kortingscode slechts € 1.580,00

BESTEL HIER


​​​​​​​

Voordelen van je eigen materiaal aan te kopen

  • Zeker van een optimale hygiëne
  • Oefen thuis verder
  • Samengesteld door experts, kwaliteit is dus gegarandeerd
  • Al je materiaal om meteen professioneel aan de slag te gaan
  • Investering in de toekomstGeniet van de voordelen

interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-