all you can study eshtesia

Compleet beautytraject op jouw maat

Met het All-You-Can-Studytraject biedt Esthesia jou het summum in de opleidingswereld; jij volgt één jaar lang zoveel opleidingen als je zelf wenst. Je beslist uit ons opleidingsaanbod zélf wat je wil leren, van basisopleidingen tot specialisatiecursussen in de beautysector. Zo volg je dus perfect verschillende opleidingen na elkaar, of tegelijk. Dit alles voor een vast bedrag per jaar of per maand.

studeren aan esthesia

Jouw voordelen van een persoonlijk traject?

Professionele begeleiding van experten

Voor een jaar reken je op een persoonlijke opleidingsconsulent. Ze begeleiden je met een flinke dosis strategisch inzicht en ambitie. Ze zorgen voor een traject op maat van jouw doelen in de beautysector.

Op jouw maat met een efficiënte aanpak

Samen met je persoonlijke opleidingsconsulent ga je snel, efficiënt en daadkrachtig voor hetzelfde doel. Opleidingen worden aangepast aan je specifieke noden, of het nu gaat om een eerder klassiek opleidingsprogramma tot schoonheidsspecialist, een reeks specialisatiecursussen, of een flexibel traject.

Voordelig naar de top

Voor een heel voordelig en vast bedrag per jaar of per maand volg je zoveel opleidingen als je zelf wilt. Als je uitgebreide skills uit de beautywereld wil ontwikkelen, nieuwe behandelingen wil ontdekken en veilig wil leren werken, dan is deze mogelijkheid ideaal om jezelf succesvoller te maken in je werk.

Wanneer start jouw traject bij Esthesia?

Met een intensief all-you-can-studytraject start je wanneer je zelf wil. Vooraf bekijken we via een intakegesprek mogelijke planningen. Je mag van mening veranderen; jij beslist te allen tijde zelf welke opleidingen je volgt en waarmee je start.

Wil je liever jouw kennis specifiek specifiëren op een tak binnen beauty & esthetica en vakspecialist worden? Kies dan voor het studietraject ‘allroundopleiding’, waarbij je alle belangrijke cursussen binnen een bepaalde sector in één opleiding volgt.

Vergelijk opleidingen

Je hebt de kans om opleidingen te vergelijken. Bekijk het cursusaanbod, selecteer de opleiding(en) naar je eigen interesses en vergelijk tot drie opleidingen!

Zij ging de uitdaging aan!


review esthesia

Tinneke (26)

"Ik werk als professionele beauty-expert in mijn eigen salon. Toen ik begon, merkte ik meteen dat de concurrentie heel groot is. Bijscholen is dus de boodschap! Daarom heb ik gekozen voor een All-You-Can-Study traject bij Esthesia. Elke keer wanneer er weer een nieuwe beautytrend is, volg ik een opleiding. Zo blijf ik altijd up-to-date in mijn sector en verbaas ik mijn klanten met mijn uitgebreid aanbod."


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0